Лудогорец се отказва от Наумов

Лудогорец се отказва от Наумов

Вторият вратар на Лудогорец ще бъде чужденец и той ще бъде обявен скоро, пише в. "Мач Телеграф". Както е известно, след трансфера на Кристиян Кахлина в американския Шарлот за 1.25 млн. долара „орлите“ останаха само с един опитен страж – Серджо Пад. 

В момента на лагера в Турция заедно с нидерландеца са юношите Дамян Христов и Умут Хабил, но е ясно, че шампионите имат спешна нужда от подсилване на този пост. Вариант бяха двама българи – Даниел Наумов от ЦСКА 1948 и Пламен Илиев, който все още е обвързан със закъсалия румънски гранд Динамо Букурещ. Но ръководството на „орлите“ се е отказало и от двамата и се е насочило към един от многото чужденци, които са наблюдавани в последните години. 

Причината Лудогорец да не иска Наумов е, че той е млад вратар, който се нуждае от титулярно място. А при наличието на Серджо Пад такова за стража на ЦСКА 1948 няма да има гарантирано. Пламен Илиев пък вече беше в Лудогорец, като остави противоречиви мнения. Както имаше много силни мачове, така имаше и издънки. Освен това статутът му е неизяснен. И заради това разградчани ще се насочат към чужденец, най-вероятно от Балканския полуостров. Още повече че привличането на никому неизвестния Кристиян Кахлина преди година се оказа истински трансферен удар.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти