Дерменджиев: Лудогорец отново ще покаже класа, привличането на Спас Делев не ме изненада

Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели очакванията си за представянето на тима през пролетта и селекцията на “орлите”. Той смята, че новият наставник на разградчани Анте Шимунджа ще успее начело на отбора. Ето какво каза Дерменджиев пред “Тема спорт”:

Засилен интерес от Франция към защитник на Лудогорец
Засилен интерес от Франция към защитник на Лудогорец

„В този период от годината малко по-трудно се прави селекция. Виждате, че ЦСКА и Левски вече привличат нови футболисти. Това естествено се прави, за да подобрят играта си. По този начин стоят нещата и при Лудогорец. Не можем да говорим за никакво закъснение при тях, защото има още много време до началото на първенството. Привличането на Спас Делев по никакъв начин не ме изненада. В Разград правят селекцията си на база на това, което им е необходимо, и затова той е привлечен при “орлите”, заяви треньорът.

Той говори и за привличането на Шимунджа:

“Да се надяваме, че ще изпълни поставените му задачи и отборът да триумфира с титлата и Купата на България. Предварително не мога да кажа дали ще постигне успехи, но дано да се случат.

Не можем да говорим за спад във формата само в Лудогорец, защото във всеки отбор може да има приливи и отливи. Важното е как ще направят анализите си и за в бъдеще какво ще направят. Дори с този спад, който го има в играта им, са на първото място. Има много време до края на първенството и мисля, че разградчани ще коригират играта си. Отново ще покажат класа“, каза бившият селекционер на България.

„Изравняването на силите в първенството не е много добре, защото не означава, че има подобрение“, заяви Дерменджиев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти