Гледай на живо

Георги Миланов отново тренира с топка, Левски е затворена страница за Славчев, Акрапович с интереснo интервю за Sportal.bg - на живо от Турция

Нова година, ново начало за Светкавица (Търговище)

Нова година, ново начало за Светкавица (Търговище)

Отборът на Светкавица (Търговище) може да се похвали с нов старши треньор. Начело на "Мълниеносците" застава младият специалист Калоян Михалев, който през есента води отбора на Спортист (Генерал Тошево). С него в посока Търговище поема и помощникът му Николай Георгиев, както и опитните футболисти в лицето на Румен Николов и Георги Атанасов. Освен тях към отбора също се присъединяват младите и перспективни Йордан Атанасов, Калоян Цветков и Ивелин Кузманов, като и тримата са минали през школата на Черно море (Варна).

Светкавица запазва състава, ще има и нови футболисти
Светкавица запазва състава, ще има и нови футболисти

"След няколко разговора с президента Емил Янчев успяхме да си стиснем ръцете. Той е футболен човек, който обича отбора си. Решихме да напуснем Спортист Г.Тошево за да можем да се развиваме. Благодарим им за шанса, но според нас със Светкавица правим крачка напред. Клубът навършва 100 години от създаването си и за мен е чест да стана част от историята му. Познавам добре момчета от отбора и заедно с хората, които идват с мен съм сигурен, че ще изградим един много силен отбор, с добър колектив, който ще ни помогне да печелим точки и да се изкачим в класирането." - заяви амбициозният наставник.

Подготовката на отбора ще започне днес от 20.00ч, като отборът ще изиграе 5 приятелски срещи преди старта на пролетния полусезон:22.01.2022 - Светкавица - Черно море U1929.01.2022 -  Светкавица -  Спартак II (Варна) 05.02.2022 -  Светкавица -  Септември (Тервел)12.02.2022 -  уточнява се противник20.02.2022 - Светкавица -  Енев (Дибич)

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти