Беласица започна зимната си подготовка с трима нови

Беласица започна зимната си подготовка с трима нови

18 футболисти се появиха на първата тренировка от зимната подготовка на мъжкия отбор на Беласица. Новите са полевите играчи Александър Смилков и Атанас Карачоров и вратарят Борис Груев. Смилков и Карачоров играха само един полусезон във втородивизионния Монтана от едноименния град и предпочетоха да се завърнат в бившия си отбор. Груев е играл за последно в ЦСКА 1948. 

Преди да започне тренировъчният процес беше направен водосвет за здраве и успех от известния спортен деятел и любител на футбола отец Ангел Кочев, придружен от камерен състав певци. 
"Честит празник и за много години. Пожелавам ви подготовка без контузии и болести и Бог да ви закриля през цялата година. Пожелавам ви пълен успех през пролетния дял на първенството и да бъдете новия член на Втора професионална лига от есента", заяви отец Ангел Кочев. 

Кметът на община Петрич Димитър Бръчков се обърна към всички присъстващи с пожелание за здраве и успехи през цялата година. 
"Малката стъпка води до голямата. Очаквам от вас - треньори и футболисти - да направите голямата крачка напролет и да заемем първото място, което ни осигурява участие във Втора професионална лига от есента. Беласица е общински клуб, с цел да се развиват всички възрастови групи. 

Почина голмайстор №1 на Беласица в "А" група Костадин Кабранов
Почина голмайстор №1 на Беласица в "А" група Костадин Кабранов

Днес ще изпратим един от най-големите футболисти на Беласица Костадин Кабранов, като изказвам искрени съболезнования към семейството му. На добър път в мачовете през пролетния дял на първенството", каза Бръчков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти