Гледай на живо

Югозападна Трета лига: Кюстендил - Чавдар 0:0

Ивков: Изключително тежко положение, следващите три месеца са критични

Ивков: Изключително тежко положение, следващите три месеца са критични

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков бе във Велико Търново, за да промотира инициативата “Левски на левскарите”, която има за цел българският гранд да стане собственост на феновете.

“Връщам се като човек, който представлява Левски, с мисията да отворя вашите сърца отново за една голяма мисия, с която сме се нагърбили и която без вас и хора като вас е обречена на неуспех, независимо колко силно, слабо и именувано е ръководството на Левски и екипа. Доказахте последните месеци и години, че няма по-важно в този клуб от неговите привърженици в цялата страна. Това е вече доказано. Трябва да се сплотим, трябва да тръгнем заедно по един път, който трябва да начертаем.

Цанко Цветанов: Искаме да станем първия нормален футболен клуб в България
Цанко Цветанов: Искаме да станем първия нормален футболен клуб в България

Да преминем най-тежкия момент, който е сега и следващите два-три месеца - възлови, критични. Изключително тежко положение. От всичко, което виждам, имаме силите и само ние можем да се хванем за яките и да се извадим от калта, в която сме в момента. Има първите наченки. Крайната цел на новото сдружение е един ден да придобие мажоритарния пакет и да стане собственик на клуба. Да излъчва ръководството и да подполага финансово клуба. И това ще бъде основната му дейност. Защото Левски е бранд, Левски е невероятен инструмент за бизнеса на умните хора”, каза Ивков пред запалянковците в Търново.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Още от БГ Футбол

Виж всички