Гледай на живо

Георги Миланов отново тренира с топка, Левски е затворена страница за Славчев, Акрапович с интереснo интервю за Sportal.bg - на живо от Турция

Михайлов: Към всеки опонент трябва да се подхожда с уважение и със сериозно отношение

Президентът на БФС Борислав Михайлов използва социалните мрежи, за да коментира жребия за Лигата на нациите, който отреди България да бъде в една група със Северна Македония, Грузия и Гибралтар. Михайлов сподели, че за него е важен потенциалът на националния ни отбор и се надява да бъдат постигнати желаните резултати. 

България със Северна Македония, Грузия и Гибралтар
България със Северна Македония, Грузия и Гибралтар

"По традиция предпочитам да не оценявам жребии, тъй като силите в европейския футбол, особено в настоящия момент, са изравнени и към всеки опонент трябва да се подхожда с уважение и със сериозно отношение. 
Най-важното за мен е потенциалът, който виждам в талантливия ни национален отбор - затова и вярвам, че турнирът Лига на нациите е идеалната платформа той да бъде реализиран. 
В последната година целта за подмладяване и изграждане на ново ядро на тима бе изпълнена. Сега обаче идва ред на най-важния приоритет за всички нас - резултатите. 
Убеден съм, че треньорското ръководство и футболистите ще направят всичко възможно, за да завоюваме първото място в групата и искрено им желая успех! ⚽️ 🇧🇬", написа Борислав Михайлов във "Фейсбук".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти