ЦСКА - София към спортния министър: Вие сте поддръжник на Истанбулската конвенция и джендър идеологията

Ръководството на ЦСКА - София излезе с отворено писмо на официалния сайт на клуба, насочено към служебния спортен министър Андрей Кузманов. По-рано днес министърът заяви пред медиите, че дружеството "Сердика спортни имоти" е пред фалит заради милионите, които не са плащани от "червените". 

Публикуваме написаното от футболния клуб без редакторска намеса: 

Министър Кузманов: "Сердика спортни имоти" е пред фалит заради ЦСКА
Министър Кузманов: "Сердика спортни имоти" е пред фалит заради ЦСКА

"НЕуважаеми министър Кузманов! 

И Вие като всички държавни “хрантутници”, получихте най-после малко слава и журналистическо присъствие... ЦСКА е клуб със 73 годишна история и вярвайте ни, по-некомпетентна личност в спорта никога не сме срещали! През тези години великият ЦСКА се превърна в гордост и символ на българския непобедим дух пред света, а не на всеядното същество на луканката в България. 

Всички ние, състезатели и ръководители на спортните клубове в ЦСКА, просто се чудим как такова същество е попаднало в най-висшето управление на държавата. Та на това същество от 7 месеца, откакто му дадоха власт, в устата му е единствено името на великия ЦСКА. 

Горкият човечец, изкарал е поне за луканка, но когато вятърът на промяната задуха, той реши пак да защити “взятката”, услужливо предоставена му от враговете на най-успелия български клуб. 

Защо го правите? Има ли смисъл, освен този, че не защитавате държавния интерес, а собственото си благополучие? 

В нашата дълга история станахме свидетели на какви ли не исторически падения, но никога не срещнахме по-проста маса и егоизъм. 

Но ние впрочем знаем, г-н Министър, че вие сте пръв поддръжник на Истанбулската конвенция и джендър идеологията. За справка, да попитаме Силвестър Лолов, а за “взятките” - Пламен Манолов. 

Бъдете здрав, г-н Министре Кузманов!".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти