Десподов за отношението на "червените" фенове: Нямам проблем да бъда обиждан и псуван

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов заяви, че за него не е проблем да се сблъсква с лошо отношение от страна на феновете на ЦСКА - София. Както е известно, крилото беше любимец на привържениците на "Българска армия", но това се промени, след като през есента на 2020 г. облече екипа на шампионите. Националът добави, че в Лудогорец се работи на европейско ниво и всички в българския футбол трябва да вземат пример от разградския клуб.

Безсънна нощ за Стойчо Младенов след загубата от Лудогорец
Безсънна нощ за Стойчо Младенов след загубата от Лудогорец

"Дали не ми е болно от отношението на феновете на ЦСКА? Вижте, мина една година, откакто съм в Лудогорец - щом преценяват, че трябва да ме посрещат така, аз съм окей с това нещо. Пак казвам - ако мислят, че аз съм им проблемът в живота, нека да си го изкарват на мен по време на мачовете. Нямам проблем да бъда обиждан и псуван. Това е, което мога да кажа. Професионалисти сме и си вършим работата на терена, случващото се на трибуните не трябва да ни вълнува. Хората, които ме познават добре, знаят, че психически съм доста стабилен. Разбира се, в началото не ми беше приятно, но не съм влязъл в депресия, опитвам се да не обръщам внимание, фокусиран съм изцяло върху престоя ми в Лудогорец

Станах шампион на България, взехме Суперкупата на България, изиграхме едни доста силни мачове за влизане в Шампионската лига, бяхме на много малко от Шампионската лига. Лудогорец работи на европейско ниво. Разбира се, че имам желание да изляза в Европа, но трябва да е на добро място, където ще съм щастлив и ще се развивам още. Клубовете в България могат да вземат пример от Лудогорец, това го твърдя на 100%. Тук се работи професионално във всяко едно отношение", заяви Десподов в "Домът на футбола".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти