Берое напира за Тонислав Йорданов

Берое напира за Тонислав Йорданов

Трима български нападатели са попаднали в плановете на Берое за зимна селекция. Заралии вече са провели първоначални разговори с агентите на някои от тях относно възможността да ги привлекат. Един от набелязаните е 23-годишният Тонислав Йорданов. Той има договор с Арда (Кърджали) за още 3 години. Нещата там обаче до голяма степен зависят от финансовото състояние на клуба и това дали няма да се наложи продажбата на някои от основните фигури. 

Йорданов подписа с Арда в началото на годината, след като се оказа ненужен в ЦСКА - София, който го бе преотстъпвал на Етър преди това. 

Както е известно, голмайсторът на заралии и българския футбол Мартин Камбуров почти сигурно няма да подпише нов договор и от 1 януари напуска стадиона под Аязмото. Алюн Фол е измъчван от контузии, което пречи и на неговото постоянство. 

Друга опция за Берое е младият нападател на Лудогорец Димитър Митков, който е част от дубъла на разградчани. През пролетта на миналия сезон той беше под наем в ЦСКА 1948. В последните дни от Стара Загора са сондирали и възможността за евентуално привличане на Преслав Боруков, който е свободен агент, след като разтрогна с унгарския Залаегерсег.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти