Гледай на живо

БФСки, Алберт Попов и Радослав Янков представят приоритетите за новия състезателен сезон

Майкъл Портър-младши може да пропусне целия сезон в НБА

Майкъл Портър-младши може да пропусне целия сезон в НБА

Крилото на Денвър Нъгетс Майкъл Портър-младши може да пропусне целия сезон в Националната баскетболна асоциация, съобщава “Денвър Поуст”.

23-годишният играч има проблем с нерв на гърба и по всичко изглежда ще трябва да се подложи на операция, която обаче няма да му позволи да играе поне до лятото.

През миналия сезон Портър-младши постигна рекордни за кариерата си показатели в почти всички статистически категории, като се отчете с 19 точки, 7,3 борби и 1,1 асистенции средно на мач. Силните му игра му донесоха и нов петгодишен договор на обща стойност 172 милиона долара, който той подписа през септември.

Проблемите на Майкъл Портър-младши с гърба обаче не са от вчера. Заради тях той вече претърпя две операции. Първата му коства четири месеца от единствения сезон в колежанското първенство, а заради втората пропусна целия си новобрански сезон 2018/19 в Националната баскетболна асоциация.

Гледайте Националната баскетболна лига, Купата на България, Евролига, Еврокупа и още много баскетбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Още от Баскетбол

Виж всички