Ботев (Пловдив) организира инициатива за малките фенове под наслов "Напиши писмо до Дядо Ботевъ"

Ботев (Пловдив) организира инициатива за малките фенове под наслов "Напиши писмо до Дядо Ботевъ"

Ботев (Пловдив) организира интересна инициатива, насочена към малките ботевисти. Тя е свързана с наближаващия празник Коледа, който е един от най-обичаните от малки и големи. Всяко дете може да изпрати писмо до Дядо Ботевъ с желанието си за подарък, както и да изпрати пожелание по повод предстоящия 110-годишен юбилей на клуба. Ето какво написаха от Ботев (Пловдив) на официалния си сайт:

"Скъпи Малки Ботевисти, 
Наближава един от най-обичаните празници за малки и големи. Всяка Коледа вие изпращате писма до добрия старец с желания за подаръци, които да получите под елхата. Тази Коледа ще бъде малко по-различна и вие ще можете да изпратите писмо до Дядо Ботевъ. В него освен желанието ви за коледен подарък, направете вашето пожелание към Дядо Ботевъ за предстоящия 110-годишен юбилей на най-стария футболен клуб в България. 

Успешен край на кампанията "110 бебета за 110 години Ботев Пловдив"
Успешен край на кампанията "110 бебета за 110 години Ботев Пловдив"

Писмата ще идват директно в работилницата на Дядо Ботевъ, която се намира на "Футболен комплекс Ботев 1912". Вашите писма ще бъдат прочетени лично от помощниците на Дядо Ботевъ – футболистите от мъжкия отбор на Ботев (Пловдив). Писмата до Дядо Ботевъ можете да донесете лично във фен магазина на "Футболен комплекс Ботев 1912", както и в магазина на Клуб на Привържениците на Ботев Пловдив на ул. "Нестор Иванов" №1. Вашите писма можете да изпратите и по куриерските фирми на адрес: ул. Воден №2, Футболен комплекс Ботев 1912, тел. 032203376 до Дядо Ботевъ. 

Участие могат да вземат всички деца от цяла България, на възраст до 12 години (включително). В писмата си, освен желанието си за коледен подарък и пожеланието към дядо Ботевъ, трябва да посочите име, телефон за контакт и e-mail. 30 от всички деца, които са изпратили писмата си до дядо Ботевъ, ще бъдат изтеглени от футболистите на Ботев (Пловдив). Изтеглените деца ще получат персонални награди от Ботев (Пловдив) и Клуб на Привържениците на Ботев (Пловдив). Както повелява традицията, на Коледа всички деца получават подаръци. Затова всички, изпратили писма до Дядо Ботевъ, ще бъдат изненадани с подаръци от "жълто-черния" Клуб. 
Писмата си можете да изпращате до 1-ви декември 2021 година (включително)."

Още от БГ Футбол

Виж всички