Ивелин Попов: Не става само с млади футболисти

Ивелин Попов: Не става само с млади футболисти

Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов коментира, че не мисли за завръщане в представителния ни тим. В интервю за БНТ футболистът на Сочи сподели, че причината за това е липсата на достатъчно комуникация между него и треньорския щаб начело с Ясен Петров.

Ивелин Попов: Един път съм говорил с Ясен Петров, всички ми знаят и двата телефона
Ивелин Попов: Един път съм говорил с Ясен Петров, всички ми знаят и двата телефона

"Само един път са ми звънели, повече разговори не сме провеждали. Когато има интерес и от двете страни, нещата могат да се случат, но засега са в застой", каза Попов.

34-годишният играч изрази мнението си, че гръбнакът на националния отбор не бива да бъде изграден единствено от млади футболисти.

"Не става само с млади футболисти. Когато аз, Николай Михайлов, Бодуров, Занев играхме в по-различно време, футболът беше по-различен тогава. Онова вълче време успя тогава да ни кали", коментира Ивелин, който записа общо 90 мача с националната фланелка.

На въпрос дали обмисля да се завърне у нас на клубно ниво Попов заяви: "Има варианти, но на този етап самият аз не мога да кажа дали мисля за завръщане, или не".

Накрая трикратният носител на наградата за "Футболист №1 на България" говори и за това как се чувства в момента в Сочи. "В последните няколко мача бях на скамейката, онзи ден влязох за 2 минути срещу ЦСКА (Москва), но това са вижданията на треньора, а аз съм професионалист. Най-важното е, че съм здрав. Нямам никакви оплаквания от коляното след операцията", завърши Ивелин Попов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти