Героят Камбуров: Беше важно да продължим, показах, че заслужавам да играя повече

Голмайсторът на Берое Мартин Камбуров даде мнението си след победата на своя тим над Черно море в мач от 1/8-финалите за Купата на България. “Заралии” се наложиха с 1:0, като Камбуров вкара единственото попадение в мача.

Само няколко секунди бяха нужни на Камбуров, за да прати Берое към 1/4-финалите за Купата
Само няколко секунди бяха нужни на Камбуров, за да прати Берое към 1/4-финалите за Купата

“Беше много важно да продължим, защото от 3 години все отпадахме на тази фаза. Трябва да похвалим отбора на Черно море, имахме нужния респект, подходихме сериозно. Щастлив съм, защото Берое заслужава да играе в следващия кръг.

Ако смея да твърдя, че ЦСКА и Лудогорец са най-стойностните отбори в лигата и ако не ни сепадна някой от тях, трябва да се опитаме да продължим и да играем на финала. Ние сме доста стойностен отбор и заслужаваме да продължим напред. Не съм очаквал още първото ми докосване да е гол, но съм щастлив.

То се случва, с ЦСКА също в първата минута можех да вкарам, но тогава се изби от крак на защитник, просто се случва. Дали ще продължа не знам. Показах днес, че заслужавам да играя повече. Ясно ми е, че не мога всеки мач. 4 кръга не играх и ми липсваше. Днес влизам и вкарвам, казах, че дори и да съм до декември тук, ще давам всичко от себе си. Публиката, ръководството са показали уважение, рекордът падна в този отбор. Аз ще показвам същото”, заяви Камбуров.

Още от БГ Футбол

Виж всички