Стойчо: Три точки са си три точки! Феновете на ЦСКА могат умрял от гроба да вдигнат

Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов даде мнението си след успеха с 3:2 над Ботев (Пловдив). Екзекутора на Ливърпул призна, че вече мисли за срещата със Зоря в Лигата на конференциите.

ЦСКА - София би Ботев Пд в голямо шоу на "Армията", спорни решения на българския ВАР
ЦСКА - София би Ботев Пд в голямо шоу на "Армията", спорни решения на българския ВАР

"Миг подценяване и видяхте, че ни отбелязаха два гола. Поощряващо е, че играха за надиграване с нас, това е футболът. Те имаха възможности да открият резултата, не успяха, ние вкарахме три гола след това, пропуснахме още толкова да вкараме, вече мислим за следващия мач. Последният пас ни липсваше в началото, след почивката се появи подобрение в завършващата фаза, но след това дойде този спад при нас. Но три точки са си три точки. 

25 ЦСКА - София - Ботев (Пловдив)

Не сме треперили, няма място за страх и притеснение! Проблемът е, че се явяват грешки, трябва да завършваме мача с нужната концентрация, както започнахме мача. И тези, които влизат, трябва да правят отбора по-силен, а не да го отслабват. 

На "Армията": С решаващия син глас, нови 4 г. фалшив футбол на власт
На "Армията": С решаващия син глас, нови 4 г. фалшив футбол на власт

Този резултат нищо не променя, знам мощта на Зоря, агресивен отбор, добър отбор, надявам се да се противопоставим и да надиграваме такъв отбор, който пресира почти през цялото време. Феновете са нашият 12-и играч, срещу Виктория помните какво беше, способни са умрял от гроба да вдигнат", каза Стойчо Младенов след успеха над "канарчетата".

Снимки: Владимир Иванов

Още от БГ Футбол

Виж всички