Венци: Майчице! Дражев не трябва да говори за футбол! Забелязвам, че побутват Левски

Венци: Майчице! Дражев не трябва да говори за футбол! Забелязвам, че побутват Левски

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg думите на кандидата за шеф на Българския футболен съюз Ивайло Дражев. По-рано през деня бившият бос на Черноморец (Бургас) заяви, че Стефанов "се натиска да не го изхвърлят от Изпълкома" и добави, че "по време на неговото управление Славия стана нарицателно за уговорени мачове, циркове и ганьовщина".

Ивайло Дражев: Предлагам "А" група с 20 отбора и две "Б" групи
Ивайло Дражев: Предлагам "А" група с 20 отбора и две "Б" групи

“Майчице! Майчице! Ивайло Дражев не трябва да говори за футбол. Циркът го направи той с отбора Черноморец Бургас (София). Нали помните това безумие? Конелиано (Герман)? Да говорим ли още. Натискал съм се да не ме изхвърлят от Изпълкома… Боже, боже, боже… Дражев да не плаче на чужди гробища! Хората са казали, че е най-добре да накажеш простака с мълчание. Аз твърдя следното - за футбола, за водната топка, за петанката трябва да отговарят и да говорят хора, които са дали нещо за тези спортове. С нашата "ганьовщина", както той се изразява, Славия съществува честно и прозрачно вече 27 години - без една стотинка задължение! Чист клуб. Смешно е човек като Ивайло Дражев да седне да говори за футбол”, заяви Стефанов. 

9 Колоритният кандидат за шеф на БФС Ивайло Дражев в "Студио Дерби"

Гледах Левски - Лудогорец и ми прави впечатление, че напоследък съдиите побутват Левски. Интересно защо е така. Най-добре е левскарите да направят така, че клубът им да не отиде в четвърта дивизия. Не им пожелавам лошото, разбира се. В крайна сметка обаче всички трябва да сме равнопоставени - Пирин го извадиха заради 40 000 лева задължения, а Левски с 40 милиона какво прави? Локомотив (София) фалира за два милиона лева. Левски се докараха дотук, че да искат пари от феновете си, чакат ги вноски към НАП, изчистване на заплати… Палмите ще дават, дават, ама колко да дават, да не са балами! И в ЦСКА бяха цъфнали с милиони назад, но там Гришата закърпи положението. Трябва за всички да е еднакво. Веднъж в Славия се забави едно плащане по банков път, от петък следобед отиде за понеделник и стана грандиозен проблем. Писнаха, а не беше по наша вина. За други - няма такива проблеми", добави шефът на славистите.

Още от БГ Футбол

Виж всички