БФС, ПФЛ и АФЛ обсъдиха подготовката за предстоящия Конгрес

На съвместна среща БФС, управителният съвет на Професионалната футболна лига и този на Аматьорската футболна лига обсъдиха организирането на насрочения извънреден конгрес на 12 октомври. Ето какво пишат още в сайта си БФС:

Христо Крушарски се отказа от битката за президент на БФС
Христо Крушарски се отказа от битката за президент на БФС

"На съвместна среща днес Бюрото на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз, управителният съвет на Професионалната футболна лига и управителният съвет на Аматьорската футболна лига обсъдиха организацията на насрочения от СГС извънреден конгрес на 12 октомври 2021 г.

Президентът на БФС Борислав Михайлов запозна участниците с подготовката на общото събрание и с организационните дейности, които да гарантират нормалното провеждане на конгреса.

В хода на дискусията присъстващите споделиха притеснения от множеството противоепидемични мерки и огромните отговорности по опазване на живота и здравето на участниците, които организаторът поема с подобно мащабно събитие в условията на COVID-19, но изразиха увереността си, че БФС, от позицията си на единствен легитимен и компетентен орган с правомощия за организиране на конгрес, ще проведе форума по най-добрия възможен начин".

Снимка: bfunuon.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти