Венци Стефанов поиска две софийски бензиностанции от Гриша Ганчев

Босът на Славия Венцеслав Стефанов обяви пред Sportal.bg срещу какво е готов да даде Светослав Вуцов на ЦСКА - София. Както е известно, синът на Велислав Вуцов се превърна в герой за "белите" при гостуването им на стадион "Българска армия", където спаси дузпа и куп други положения. Освен това Светльо е запален цесекар, което накара феновете от сектор "Г" да поискат от ръководството на "червените" трансфер на вратаря в Борисовата градина. 

31 ЦСКА - София - Славия 1:1

"Светльо е много кадърно и добро момче. Гришата трябва да ми даде две бензиностанции, за да го има в състава си. Говоря за две софийски бензиностанции - и то на централно място, разработени. Това е условието", заяви шеговито шефът на най-стария столичен клуб. 

Сектор "Г" поиска вратаря на Славия
Сектор "Г" поиска вратаря на Славия

"Искам да кажа, че ВАР се явява голям проблем. Помните, че аз бях против него от самото начало. Мишел Платини и други големи футболни фигури са на същото мнение. За мен имаше дузпа срещу Карагарен - имаше нарушение в наказателното поле на Левски! Защо тази дузпа не беше отсъдена? Нали горе в стаичката гледат положението! Да, но това е Левски - как ще бъде свирена дузпа срещу Левски при 0:0?! Няма шанс, срещу Левски не може! После Петър Петров ни обяснява колко добре било с ВАР - дявол на магаре", продължи Стефанов. 

31 ЦСКА - София - Славия 1:1

"За нашия мач какво да говорим! Кабаков не дава дузпа, но в слушалката Сватбата му вика: "Дузпа, дузпа, дузпа!" Сложили Сватбата в стаичката да гледа ВАР-а. По-добре направо Гриша Ганчев да беше седнал горе да гледа. Или Пената. Сватбата си е болно чорбарче, няма място там. Не е сериозно това. Има четирима-петима съдии, които трябва да бъдат изхвърлени от футбола. Тогава вече другите ще разберат, че не е полезно за тях да си ритат хляба", каза още президентът на Славия.

Валери Божинов скочи с парашут
Валери Божинов скочи с парашут

"Валери Божинов продължава да тренира с нас. Към този час няма развитие на нещата. Казах вече няколко пъти - Заги си преценява и решава. Последната дума е на треньора", завърши Стефанов. 

Още от БГ Футбол

Виж всички