ЦСКА - София с важна информация за феновете преди реванша с Виктория (Пилзен)

ЦСКА - София публикува в сайта си информация за всички привърженици, които искат да присъстват на реванша с Виктория Пилзен. Ето какво пишат "червените":

ЦСКА - София ще играе контрола в паузата, умува се и за лагер
ЦСКА - София ще играе контрола в паузата, умува се и за лагер

"Армейци,

Несъмнено възможността да се борим за участие в груповата фаза на Лигата на Конференциите се очаква с нетърпение от всички привърженици. За съжаление мачът от плейофа с Виктория Пилзен пак идва в момент на неотшумяваща пандемия и затова всички трябва да подходим отговорно и съзнателно за собственото и за здравето на околните, спазвайки всички противоепидемични мерки на здравните власти и УЕФА.

Контролът на европейската централа върху провеждането на мача и поведението на феновете по трибуните ще бъде обичайно строг, а при нарушение санкциите ще са не само финансови, но и административни.

В желанието си за подкрепа, нека всички направим така, че да не се стига до редуциране на капацитета на стадиона за в бъдеще, камо ли до нови двубои при „закрити врати“. Всичко зависи от самите Нас!

Ето ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ правила, които трябва съвестно да спазваме, колкото и неудобства да ни създават!

1. На стадиона да не присъстват зрители, които проявяват някои от типичните симптоми на COVID-19. Които през последните 14 дни са били „Позитивни“ при COVID- тест или по същото време са били в карантина и контакт с доказано заразени.

2. На пропусквателните пунктове и входове да се позволи безпрепятствената проверка на документ за самоличност и притежанието на поименен валиден билет.

3. Посещението на мача е задължително с маска и спазвайки нужната дистанция при влизането и излизането от стадиона. 

4. Да се поддържа социална дистанция от другите зрители, обслужващ персонал и охрана, длъжностни лица и тв-оператори.

5. Посетителите да заемат само определеното според билета им място, да избягват движение между редовете и секторите, струпване на групички и физически контакти.

6. Препоръчва се дезинфектирането на ръцете на определените за целта места.

7. Зрителите трябва да са наясно с евентуалните рискове, произтичащи от ситуацията с коронавируса и да информират по съответния ред здравните власти ако след мача се установи, че са заразени.

Армейската публика винаги е била отговорна и в подкрепа на отбора! Не се съмняваме, че с дружни усилия ще се справим така любимите ни евровечери да преминат без усложнения и инциденти.

Благодарим Ви предварително за положените усилия и съдействие!"


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти