Гълъбинов се отказа да напуска Италия, призна за няколко оферти

Гълъбинов се отказа да напуска Италия, призна за няколко оферти

Българският футболен национал Андрей Гълъбинов призна, че е получил предложения от други страни, но държи да продължи кариерата си в Италия. Досега нападателят беше собственост на Специя, но договорът му изтече преди месец и сега той е свободен агент. Преди време, в интервю за "Спортал", таранът сподели, че би си тръгнал от Апенините при добро предложение, но изглежда, че вече е на друго мнение. 

"В постоянен контакт съм с моя агент, имам му пълно доверие. Получих оферти от чужбина, но предпочитам да остана в Италия. Covid усложни нещата. Пазарът е много по-затворен. Нормално е някои футболисти да се страхуват, но аз не съм от тях - спокоен съм. Пазарът вече не е същият. Всичко се случва последните 20 минути преди затварянето му”, заяви Гълъбинов пред “Тутомеркатоуеб”.

Той разкри, че е преговорял за нов контракт със Специя, но нещата не са се получили. "Специя? Аз съм част от историята на този клуб - първите голове, победи. Доволен съм от това, което направих. Ако не се бях контузил, щеше да бъде различен сезон", каза той.

Гълъбинов има предложение от Бреша
Гълъбинов има предложение от Бреша

Българинът изглежда разочарован от бившия треньор Винченцо Италиано, който водеше тима през последната кампания. "За мен въпросът за него е приключил. Предпочитам да не говоря, да не си хабя думите", остър е Гълъбинов.

"В отлични отношения съм със селекционера на България Ясен Петров. Чуваме се често, постоянно сме в контакт. Още от началото на Европейското първенство казах, че Италия ще го спечели. Спечелих и няколко баса с приятели", завърши той.

Още от Футбол свят

Виж всички