Важна среща между Куман и ръководството на Барса днес

Нидерландският наставник на Барселона Роналд Куман днес трябва да има среща с ръководството на тима, съобщава днес вестник “Спорт”.

На нея ще бъдат обсъдени всички най-важни неща около отбора - провеждащата се в момента лятна подготовка, адаптацията на новите попълнения, както и планирането на евентуалните нови играчи, както и напускащите. Шефовете в Барселона продължават да са в изключотелно деликатна ситуация и да се борят със сериозните финансови неразбории около каталунците. Те трябва да намалят драстично бюджета за заплати, тъй като в момента Ла Лига не разрешава на отбора да картотекира новите си попълнения поради не спазване на финансовите правила.

До момента каталунците привлякоха Серхио Агуеро, Мемфис Депай, Ерик Гарсия и Емерсон, но голямата звезда Лионел Меси все още не е преподписал. Дори и това да стане в следващите дни, то той не може да бъде картотекиран и да играе в Ла Лига. Именно поради тази причина ръководството на Барселона се опитва, до този момент неуспешно, да накара част от звездите на тима да намалят заплатите си, а на друга част се търсят нови отбори.

Още от Футбол свят

Виж всички