Николай Киров: Разликата в класите беше очевадна

Николай Киров: Разликата в класите беше очевадна

Наставникът на Арда (Кърджали) Николай Киров прие спокойно загубата от Апоел (Беер Шева) с 0:4. Той призна, че израелският тим е много по-стойностен, но въпреки това е искал неговите футболисти да се надиграват, вместо да се затворят и да разчитат на минимално поражение. 

“Стана това, което очаквахме. Още докато ги разузнавахме, разбрахме, че израелците са много сериозен отбор. Очевадно е, че има разлика в класите. Само на моменти успявахме да отговорим на тяхната скорост. Хубавото е, че имаме доста млади състезатели, които да видят колко много трябва да се трудят, за да се развиват и да вървят напред във футбола”, каза Киров

Арда отново преклони глава пред Апоел и отпадна от Лигата на конференциите
Арда отново преклони глава пред Апоел и отпадна от Лигата на конференциите

“Моето виждане беше такова, че исках да надиграваме в тези мачове, а не да се затваряме. Така можем да помогнем на българския футбол”, подчерта треньорът на кърджалийци. 

“Със сигурност ни трябват попълнения в крайната защита, там имаме проблеми. Запазихме си състава и сега целта е да надградим спрямно миналия сезон. Не подходихме добре откъм мотивация в мача с Ботев (Враца), за което вина имаме и ние от треньорския щаб”, добави Киров.

Още от БГ Футбол

Виж всички