Високи изисквания спират Филаделфия от раздяла с Бен Симънс

Високи изисквания спират Филаделфия от раздяла с Бен Симънс

До голяма степен е ясно, че Бен Симънс вече е със статут на нежелан във Филаделфия. Ръководството на Сиксърс се опитва всячески да се раздели с плеймейкъра, но изглежда, че изискванията на тима са твърде високи, за да бъде постигната сделка с някой от заинтересованите отбори.

Журналистът Кевин О’Конър от “The Ringer” разкри през вчерашния ден, че Сиксърс са желали да получат следното от Сан Антонио Спърс в размяна за Симънс - четири избора от първи кръг на Драфта, три разменени избора и един от младите играчи на "шпорите". Тексасци, естествено, са отказали да се съгласят на подобна сделка.

Топрепортерът на ESPN Ейдриън Войнаровски също потвърди, че желанията на Сиксърс са твърде високи. “Те искат много за Симънс, сякаш предлагат, например, Джеймс Хардън, и желаят да получат оферта от неговия калибър - Ол Стар играчи, избори от Драфта, разменени пикове... “.

Симънс трябва да получи $33 милиона през следващия сезон като част от петгодишния си договор, валиден до края на сезон 2024/25. 25-годишният баскетболист разочарова с изявите си в плейофите през изминалата кампания, в които записа по 11.9 точки, 7.9 борби и 8.8 асистенции.

Снимки: Gettyimages

Още от Баскетбол

Виж всички