Гледай на живо

Ще реши ли Ансу Фати проблемите на Барселона - Гледайте "Контра"

Треньорът на Лайпциг Марш: Имам два отбора за Бундеслигата!

Треньорът на Лайпциг Марш: Имам два отбора за Бундеслигата!

Треньорът на Ред Бул Лайпциг Джеси Марш е убеден, че отборът му е в много добре позиция преди старта на новия сезон в Бундеслигата. "Потенциалът на футболистите ми е огромен. Мисля, че ние имаме най-широкия състав в първенството", заяви Марш пред "Мителдойче Цайтунг". 

"По принцип можем да извадим два различни отбора за Бундеслигата. Ако успеем да развием този потенциал, след това ще се забавляваме много", добави американският специалист. Конкуренцията в отбора му е най-впечатляваща в атаката, където Марш има на разположение Александър Сорлот, Юсуф Поулсен, Хван Хи Чан, Андре Силва и Брайън Броуби. "Четирима нападатели означава, че ще имам по двама на всеки пост. Мисля, че ще намерим решение. Особено сега, когато можем да правим по 5 смени, всеки ще получи своя шанс", обеща Марш. 

Марш е говорил често и с капитана Марсел Забицер напоследък, на когото му остава една година договор и показа, че не е далеч от идеята да смени клуба си. "Никога не е лесно за футболист, на когото му остава само година от договора му. Имаме чудесни отношения с него, както той е имал с Юлиан Нагелсман последните два сезона. Той е добре момче и прави всичко за отбора", каза Марш.

Още от Футбол свят

Виж всички