Стойчо: Имам пълен картбланш от ръководството, феновете трябва да бъдат зарадвани

Новият старши треньор на ЦСКА - София Стойчо Младенов говори пред журналистите преди заминаването на "червените" за Латвия за срещата-реванш с Лиепая. Специалистът коментира очакванията си за предстоящия мач, както и даде мнение за актуални теми около отбора.

ЦСКА - София замина за Латвия
ЦСКА - София замина за Латвия

"Нормално е да съм променен. По-мъдри, по-устойчиви. Има промяна. Отборът, за съжаление, в два мача съм гледал. Надявам се бързо да се опознаем. Когато има неправда, няма да мълчим. Надявам се да бъдем на високо ниво. Ръководството прави промени, когато нещата не вървят. Надявам се промените да са за добро. Време е да правим отбор. Гриша Ганчев се справи успешно с финансирането на клуба. Няма задължения.

25 Отборът ЦСКА - София заминава за Лиепая

Навсякъде съм успявал да постигна картбланш. Имам подкрепа, в това отношение съм спокоен. Всичко възможно трябва да се направи, за да се класираме напред. Резки промени не могат да се правят. Ще се опитаме да мотивираме играчите и да имаме ясна идея.

Знаем силните и слабите страни на Лиепая. Идеята ни е да нарушим хегемонията на Лудогорец. Феновете трябва да бъдат зарадвани. В подробности няма да изпадаме около назначаването ми. Очаквам Любо да дойде да си вземе довиждане с отбора и тогава ще се видим.

25 Отборът ЦСКА - София заминава за Лиепая

Чужденците са по-чувствителни. Надявам се да няма повече такова напрежение. От Бразилия ми звъняха хора, възмутени, надявам се никога повече да не се случва. В ЦСКА, който не е свикнал на напрежение, не става за ЦСКА. Аз съм го преодолял това", заяви Младенов.

Още от БГ Футбол

Виж всички