Български треньор от школата на Уулвс прогнозира бляскаво бъдеще на младите футболисти

В поредното издание на "Английското шоу на WINBET" гостува човек, който има ясна представа относно случващото се в Премиър лийг, но най-вече в тима на Уулвърхямптън. В студиото на Sportal.bg гостува Адриан Ганчев, който е треньор в школата на "вълците". От следващия сезон той ще е начело на U14, но ще има пряко отношение към случващото се и с по-малките в клуба.

"Занимавам се с 14-годишните, но в същото време надзиравам и 13-годишните. От 4 години съм в клуба, но от 2 се занимавам конкретно с треньорска работа. Футболната асоциация се опитва да разшири обхвата от хора и дава шанс на много чужденци", каза Ганчев.

Треньорът от школата на Уулвърхямптън сподели, че в момента в клуба има и български футболист. Той е част от формацията на 16-годишните.

"Момчето се казва Стоян и се присъедини към отбора преди година. Играе като ляв уинг-бек или ляво крило - зависи от схемата на игра. Следващата голяма стъпка пред него ще е да подпише дългосрочен договор. Иначе не искам да казвам конкретни имена, но има много талантливи деца в отбора и бъдещето е обещаващо", добави Адриан Ганчев.

Българският специалист сподели своето мнение и за битката за шампионската титла и водещите позиции в класирането на Премиър лийг.

Още от Футбол свят

Виж всички