Венци Стефанов с пиперлив коментар за Гриша Ганчев, Цветомир Найденов и Любо Пенев

Венци Стефанов с пиперлив коментар за Гриша Ганчев, Цветомир Найденов и Любо Пенев

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред Sportal.bg относно трусовете след вчерашния мач между ЦСКА 1948 и ЦСКА - София, спечелен от тима на Любослав Пенев с 4:2. Ел Голеадор обаче беше уволнен от Гриша Ганчев, който назначи Стойчо Младенов начело на тима от "Българска армия". ЦСКА 1948 пък се раздели с Тодор Киселичков след поражението. 

Стойчо: Всички като юмрук! Когато ЦСКА удари по масата, земята да се люлее
Стойчо: Всички като юмрук! Когато ЦСКА удари по масата, земята да се люлее

"Аз казах, че Гриша Ганчев още не е казал последната си дума, но никой не ме слуша. Е, снощи я каза. Любо Пенев беше много голям футболист, шапка му свалям. Като треньор обаче е на по-ниско ниво. Беше и собственик на ЦСКА по едно време, и там не го биваше много, бързо предаде щафетата. Сега чета, че Стойчо Младенов казал, че всички цесекари трябвало да бъдат като юмрук, да ударят по масата... Каква маса бе, Стойчо?! Трябва бачкане. На Гришата философи не му трябват. Стойчо навремето беше в Ловеч и знае как са нещата. Лудогорец пак ще са първи, с класа са над другите. Трябва да се случат някакви форсмажорни обстоятелства, за да не станат шампиони. 

Официално: Тодор Киселичков вече не е треньор на ЦСКА 1948
Официално: Тодор Киселичков вече не е треньор на ЦСКА 1948

Чудно ми е защо ЦСКА 1948 взе Тодор Киселичков, но те си знаят. Сега Ангел Стойков... Той е кадърно момче, интелигентно момче, работливо. Не знам обаче какви задачи ще му спусне Цветомир Найденов. Дано Стойков не е поредният изхарчен треньор в ЦСКА 1948. Там вече доста имена се изхарчиха. Цецо и Гришата са много твърдоглави, ха-ха. Олеле, боже... Ако някой мисли, че тези двамата могат да се обединят, значи вярва в задгробния живот. Сериозни бизнесмени са, не мога да кажа кой ще излезе победител в този спор. 

Николай Михайлов подписа с Левски ✍️
Николай Михайлов подписа с Левски ✍️

Както казах, не виждам кой може да бутне Лудогорец от върха. Това е истината. Вече имах възможността да споделя, че Левски ми направи приятно впечатление. Искам да похваля Живко Миланов. Той винаги е бил мъжко момче и бачка. Малко хора знаят, че Живко преди да стане футболист е бил борец. И това си личи - не е лигльо. Никога не е парадирал, че е роднина на Боби Михайлов. Бачка момчето. Какво като Ники му е шурей или какъвто там му се пада, Живко му каза да сваля килограми, за да е в отбора. И онзи какво да прави - сваля", заяви босът на Славия.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти