Венцислав Желев: Липсата на опит ни провали в Созопол

Венцислав Желев: Липсата на опит ни провали в Созопол

Добруджа загуби с 0:3 в Созопол от едноименния тим в мач от първия кръг на Втора лига. Главният мениджър на гостите Венцислав Желев разкрива причините за негативния резултат:

Созопол отнесе Добруджа
Созопол отнесе Добруджа

„Доволни сме от представянето на футболистите ни до 60-ата минута на срещата в чисто игрови аспект с оглед на проблемите ни, отсъствието заради контузии на трима титуляри и ситуацията, в която не намираме. Страхотни 70 минути за Мартин Максимов, в чиято игра се видя спокойствие и самочувствие, нехарактерни за 17-годишен юноша.

Негативното са елементарните грешки, заради които допуснахме лесни голове. Липсата на опит ни провали в Созопол. В защитата ни са момчета само с по няколко мача в професионалния футбол. Имат потенциал, но спешно се нуждаем от опитен централен защитник, покрай когото да израстват. След като получихме първия гол, на два пъти пропуснахме добри възможности да изравним резултата. След 70-ата минута отпаднахме физически, целта беше да се опазим от контузии и донякъде успяхме. Созопол е опитен отбор, който наказа грешките ни“.

Снимка: dobrudjabg.net 

Още от БГ Футбол

Виж всички