Денис Прат гледа към изхода на “Кинг Пауър Стейдиъм”

Денис Прат гледа към изхода на “Кинг Пауър Стейдиъм”

Халфът на Лестър Денис Прат гледа към изхода на “Кинг Пауър Стейдиъм”. 27-годишният белгиец не е доволен от малкото игрово време, което получаваше през миналия сезон и е готов да потърси късмета си другаде, пише “The Sun”.

Прат дойде в Лестър от Сампдория срещу 19,2 милиона евро през 2019 година. Сега той обмисля да се завърне в Серия “А”, като няколко клуба следят внимателно ситуацията около него.

Белгиецът записа едва 24 мача през миналия сезон във всички турнири. Той имаше контузия, която го извади от игра за известно време, а след като се възстанови от нея през март, той така и не успя да се пребори с конкуренцията на Юри Тилеманс и Вилфред Ндиди и записа едва 3 мача до края на сезона. Сега битката за титулярно мястоDennis Praet  в средата на терена ще бъде още по-сериозна, след като Лестър привлече и Букари Сумаре от Лил.

Затова изглежда и за Прат, а и за Лестър ще е по-добре да се стигне до продажба. От “Кинг Пауър Стейдиъм” са склонни да изслушат оферти за този футболист, като вероятно ще го пуснат за сума близка до тази, която платиха на Сампдория за услугите му.

Още от Футбол свят

Виж всички