Свободният агент Гълъбинов има предложение от Индия

Свободният агент Гълъбинов има предложение от Индия

Българският нападател Андрей Гълъбинов обмисля в момента оферта от първенството на Индия, съобщи днес вестник “Чита дела Специя”. Изданието разказва какво се случва с кариерите на четирима футболисти, които бяха част от отбора на Специя през миналата година.

Става дума за Матео Ричи, Клаудио Терзи, Дженаро Акампора и Андрей Гълъбинов. Четиримата са свободни, след като договорите им изтекоха и търсят ново предизвикателство. А и в Специя едва ли мислят да им предлагат нови договори заради финансовите проблеми на клуба, забраната за картотекиране на нови играчи и очакваното спускане на служебен борд от Лигата.

Всички те тренират индивидуално, за да поддържат форма и обмислят вариантите, които им се предлагат. Терзи се е върнал в града и тренира, след като е прекарал известно време на почивка в Сардиния.

“Българският централен нападател от своя страна ще оценява колко е привлекателна офертата от индийското първенство”, пише вестникът и припомня, че в същата лига се е подвизавал и бившият капитан на Специя Хуан Прадос Лопес, който за един сезон носеше екипа на Керала Бластърс. 

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти