Живко Миланов: Трудно можем да направим нещо без пари, но ще опитаме

Наставникът на Левски Живко Миланов сподели след успеха с 2:0 над Етър, че е доволен от представянето на тима си и смята, че "сините" са готови за началото на първенството. 

25 Левски - Етър

"Оценката за това как се представяме е мнението на феновете. Ако те са доволни, значи има добра продукция. Радвам се, че застават плътно до нас в тези тежки времена. Апелирам за търпение към тези футболисти. По-млади футболисти са, грешат и ще грешат занапред. Според мен се развиват по добър начин. Получиха се хубави неща. Имаше и лоши неща. които ще трябва да изчистваме, защото в хода на първенството можем да бъдем наказвани. Искам Левски да изглежда по много по-различен начин, но съм доволен от футболистите и подготовката, която проведохме". 

"Първата цел беше футболистите, които искахме да останат, да подпишат нови договори. Надявам се новите попълнения да дойдат през следващата седмица. Може би в хода на първенството ще опитаме да попълним позициите, на които ни липсват. Имаме набелязани играчи - чужденци. Българите вече си намериха отбори. Не искам да се получава пълнеж от футболисти, които идват. За да дойде чужденец, той трябва да е с две класи над българина. Трудно можем да направим нещо без пари. За мен отборът е готов. Най-важното е да е готов физически. Не е в пълен състав и ще ни трябват още няколко футболисти".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти