Марек (Дупница) има нов директор

Марек (Дупница) има нов директор

Бившият защитник Янек Кючуков е назначен за директор на детско-юношеската школа на Марек (Дупница), става ясно от писмо, подписано от президента на клуба Цветан Видински. 

Заповедта за влизането на Кючуков в реална власт като началник на школата е от 1-и юли. В същото писмо се казва, че Даниел Белчев е назначен за треньор на вратарите в школата. Цялата организация по работата в детско-юношеската школа и треньорската селекция се дават като право за решения на новия директор на школата, се казва още в писмото, разпространено до обществеността в Дупница. 

Марек (Дупница) се завърна през тази година във Втора лига, което изправи клуба пред редица предизвикателства. Но също така ръководството на клуба гарантира, че школата ще бъде с отделен бюджет и всички средства, които се съберат от такси, дарения и спонсорства, ще се използват единствено за подобряване на работата с младите футболисти на Дупница. 

Заради улеснение по темата, е отворена и сметка за дарения. Марек през новия сезон във Втора лига ще има подкрепата на кмета на града инж. Методи Чимев. Община Дупница остава и основен финансов благодетел на клуба.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти