Легенда на Левски не вярва в Джо Диксън

Легендата на Левски Кирил Ивков стана на 75 години вчера. Той коментира ситуацията около „сините” и смяната на собствеността, като Ивков не изрази надежда около Джоузеф Диксън. 

Сираков за Диксън: Оставих ви го, за да го раздърпате като питбули
Сираков за Диксън: Оставих ви го, за да го раздърпате като питбули

"От последния ми разговор с вас, който беше в деня преди пресконференцията на Джоузеф Диксън на „Герена“, не съм ходил на стадиона и се информирам само от медиите какво се случва. Не знам този англичанин, докога ще го чакат. Направо да му бият един шут в задника и да го няма. И аз съм от тези, които изобщо не му вярва”, коментира Ивков.

"Чувам че Наско Сираков имал План Б, но не знам какво включва този план. Дано поне да останем в Първа лига и през следващото първенство. Чувам, че вече има мнения сред феновете да ходим по аматьорските групи, но аз дори не искам да си помислям за такъв вариант. Мястото на Левски е само и единствено в Първа лига. 

Джо Диксън с изявление за Левски, до дни представя плана за спасение
Джо Диксън с изявление за Левски, до дни представя плана за спасение

Докато няма по-добро решение за клуба, съм готов да изтърпя още един сезон като предишния, пак да сме в средата на класирането, но не и да видя Левски в аматьорските групи. Аз винаги съм вярвал на Наско Сираков. Знам, че той е човек, който по принцип не си оставя каруцата в калта, но вече наистина съм притеснен от всичко случващо се и не знам какво да мисля“, каза още двукратният футболист номер 1 на България. 

"Мач Телеграф"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти