Божинов е оптимист: Левски ще се оправи, клубът има нужда от хора като мен

Валери Божинов призна, че все още е оптимист за бъдещето на Левски. Според него на “Герена” имат нужда от хора като него. Ето какво каза той по време на мемориалния турнир “Георги Марков”, на който нападателят бе сред официалните гости.

Джо Диксън с изявление за Левски, до дни представя плана за спасение
Джо Диксън с изявление за Левски, до дни представя плана за спасение

“Аз съм оптимист. Вярвам, че нещата ще се оправят. Това е Левски. Няма по-велико нещо от нашия клуб, от Левски, от феновете му. Сигурен съм, че нещата ще се оправят. Под каква форма, по какъв начин, не знам, но вярвам. Левски ще се стабилизира и ще бъде там, където му е мястото.

Благодаря на г-н Сираков и на ръководството, че ми даде възможност да тренирам в клуба и да си направя подготовката. Не търся други отбори. Искам да подготвя добре и да помогна на момчетата, които са в Левски. С каквото можем да помогнем на клуба и на феновете, защото няма по-велико нещо от Левски. Аз знам какво е Левски. Има нужда от такива хора като мен.

33 Турнир в памет на Георги Марков

Благодаря на момчетата за професионализма, отдадеността, каузата. Те и треньорският щаб идват с усмивка, желание и воля, дава всичко от себе си. Левски кауза за мен и всички нас. Знаете каква е ситуацията, но те идват, готвят се и чакаме позитивни новини. Благодаря и на Живко Миланов, който също ми позволи да тренирам. Благодаря на него, на Наско Сираков, на Левски. Левски ми е на сърцето, обичам този велик клуб", коментира Божинов.

Снимки: Спасияна Сергиева 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти