Футболисти на Локомотив (Пд) зарадваха малчугани

Футболисти от ПФК Локомотив (Пловдив) бяха днес специални гости в Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование в Пловдив. Те приеха поканата на директорката д-р Катя Стоилова и г-н Димитър Георгиев. Това не е първата инициатива между двете страни, като през октомври миналата година деца от комплекса посетиха срещата от Първа лига с Арда и изведоха играчите на терена. Николай Николаев, Лукас Салинас и Конър Руан зарадваха малчуганите в центъра за малко повече от час. 

Децата получиха автографи и различни подаръци, сред които и много кашони с лакомства, дарени от легендата на Локомотив Христо Бонев. Събитието започна с четене на различни приказки. После децата поздравиха футболистите на “черно-белите” с разкази и стихотворения, част от които бяха изрецитирани на английски език.

 ПФК Локомотив и РЦПППО ще продължат в бъдеще да правят различни инициативи, с което се цели да се обърне по-голямо внимание на децата със специални потребности, които са също като нас, и които имат нужда от същата любов и грижа, както всичко останали подрастващи.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти