Родопа (Смолян) стартира подготовка на 28 юни, вече са потвърдени 4 контроли

Родопа (Смолян) стартира подготовка на 28 юни, вече са потвърдени 4 контроли

Третодивизионният Родопа (Смолян) стартира подготовка за новият сезон на 28 юни, като изцяло тя ще протече в родопския град. Тимът, който участва в първенството на Трета лига - Югоизточна група вече уреди и четири контроли. 

Първата приятелска среща е с Лудогорец 2 (Разград) на 3 юли в Смолян, тъй като вторият отбор на шампионите е на подготовка там по същото време. На 10 юли ще е контролата с Извор (Горски извор), на 17 юли с четвъртодивизионния ФК Старско (Хасково) и на 24 юли със Спартак (Пловдив), който вече също е в областната аматьорска група. Тепърва ще се уточняват часовете и местата, на които ще се играят последните три срещи. 

Централният нападател Стефан Чилингиров и защитникът Ромарио Димитров вече не са част от Родопа. И двамата заминават за чужбина, където са си намерили работа извън футбола. На този етап други напускащи и нови в тимът воден от старши треньора Юлиян Сюрджиев няма. През изминалия сезон в Югоизточната трета лига смолянчани завършиха на 9-о място с 46 точки, а новото първенство стартира на 7-и август.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти