Денислав Ангелов: Искат ме родни клубове и отбори от чужбина

Денислав Ангелов: Искат ме родни клубове и отбори от чужбина

Младежкият национал на Черно море Денислав Ангелов, който преди 3 дни навърши 20 години, продължава да се възстановява от контузия, която го извади от доста мачове на "Морето" през втория полусезон. Нападателят е със скъсани коремни мускулни влакна. Контузията той получи преди около 2 месеца по време на лагера на младежкия национален отбор в Турция. Денис ще продължи още известно време с индивидуалните тренировки по време на подготовката на Черно море, като се надява възможно по-скоро да се възстанови. Той призна в интервю за "Дарик радио", че има интерес към него от родни клубове, а също и от чужбина. 

"Контузен съм и е много неприятно, защото губя време, а аз нямам такова за губене. Скъсах коремни мускулни влакна още от лагера с младежкия национален отбор в Турция. Явно съм се пренатоварил и се контузих. Започнах вече леко да бягам. Не съм тренирал отдавна-2 месеца. Това е много време. Опитвам се да мисля позитивно и успявам донякъде благодарение на моето семейство, приятели. На първо място искам да се оправя и да започна пълноценно да тренирам. Много време стана. Ще се наложи още да поработя индивидуално, а не наравно със съотборниците ми на старта на подготовката, защото може да направя още една беля. 

Сезонът за мен го определям донякъде като успешен, заради повиквателната ми за младежкия национален отбор, а и донякъде не, защото не успях да запиша много игрови минути в efbet Лига. Играх малко и не искам да го коментирам това. Имам желанието и амбицията да записвам много повече игрово време и да вкарвам голове. Какво искам да променя в себе си за следващия сезон? Не искам да променям нищо. Няма какво да променям. Всичко в мен е така, както трябва да бъде. Успешен го определям сезона, защото бях повикан в младежкия национален отбор. Това много ме зарадва. Треньорът Александър Димитров залагаше на мен на контролите в Турция . Чувствах се уникално. Чувствах се добре и щастлив, въпреки че не играх на моята позиция на върха на атаката, а на крилото. Знаете, че успяхме да победим Украйна и Казахстан, а загубихме от Северна Македония, тъй като мислехме вече за прибиране и подценихме мача”, каза Денислав Ангелов. 

Той призна, че има интерес към него от други отбори: „Да, има интерес към мен и ми обещават, че ще играя на 100 %, щом не ме използват в Черно море. Черно море ще си остане винаги отборът на сърцето ми, защото от малък съм си моряк, но той не е моят таван. Аз искам да се развивам и да играя и в други големи отбори. Аз си имам цели, мечти. Както нашите са ме учили-човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. По време на лагера с младежките национали също ме търсеха. За мен най-голямата сцена на един футболист е националният отбор.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти