Киселичков: Ако забележим прогрес в някого, ще му дадем шанс

Киселичков: Ако забележим прогрес в някого, ще му дадем шанс

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков сподели, че всеки един от младите футболисти, привлечени в последно време, може да получи шанс за изява в първия състав на тима през новия сезон. Както е известно, „червените” сформират втори тим, който ще се състезава във Втора лига. Киселичков също обяви, че подготовката на състава ще протече изцяло в Банско, а в нея участие ще вземе и вторият тим на клуба.

„Ще дадем шанс на всичките футболисти, дано се представят добре, особено младите момчета. Ако се забележи прогрес значителен на някой във втория отбор, ще му се даде шанс и в първия тим”, сподели Киселичков.

„Подготовката ще протече в Баснко, там ще бъдем и двата отбора. Както вече знаете, ще тренираме заедно. Уредени са контролните срещи и за двата тима. Има отлични условия там, цялата подготовка ще протече в Банско. В нашата селекция има доста футболисти, мисля, че всички те са качествени. Бройката е достатъчна. На базата на тези хора, ще се опитаме да изградим боеспособни състави. На този етап имаме доста играчи, с които да работим. Ясно е, че селекцията е отворен процес”, каза още той.

Още от БГ Футбол

Виж всички