Гледай на живо

ЕВРО 2020: Франция - Германия 1:0

Ники Михайлов: Нещата лека-полека се получават, няма какво да губим срещу Франция

Един от най-опитните играчи в националния ни отбор по футбол Николай Михайлов коментира предстоящата контрола с Франция, която България ще изиграе утре вечер. Вратарят призна, че мачът трябва да се превърне в един празник, а нещата лека-полека започват да се получават в нашия тим.

Ясен Петров: Знам, че много хора не ни вярват, но аз съм оптимист (видео)
Ясен Петров: Знам, че много хора не ни вярват, но аз съм оптимист (видео)

"Довечера ще говорим кой ще започва и кой ще влиза. Представихме се на едно добро ниво в предните два мача. След като аз съм един от най-опитните, а съм на 32, това означава, че се сменя кръвта в отбора. Направихме една добра сплав от опитни и млади играчи. Нещата лека-полека се получават. То не става с магическа пръчка за един лагер, естествено. 

Утре играем срещу фаворита за спечелване на Европейското. Няма смисъл да коментираме футболистите им. Това е световна класа - топ ниво. Със сигурност аз и моите колеги ще имаме доста работа. Нормално е да има психическа умора, както и физическа, краят на сезона е, но имаш един мач 90 минути, който трябва да стане празник. Важно е те да заминат здрави на Европейското, а ние да се приберем добре у дома.

Антов: Трябва да сме много дисциплинирани срещу Франция
Антов: Трябва да сме много дисциплинирани срещу Франция

Лично аз не виждам какво може да изгубим. Има млади играчи, нека ги видим как са психически. Няма да правим големи и гръмки изказвания. Аз, като човек с опит, мога да кажа, че момчетата са готови и ще дадем всичко от себе си. Ще се опитаме да направим една трудна вечер за Франция. Ние не сме дошли да падаме с разлика, това е на 100%", заяви Михайлов.

Още от БГ Футбол

Виж всички