Французите смениха хотела на България в Париж

Французите смениха хотела на България в Париж

Френската футболна федерация смени хотела на националния отбор на България, научи Sportal.bg. Босовете на “петлите”, които поканиха “лъвовете” за официалното си представяне преди Евро 2020, бяха настанили селекцията на Ясен Петров в един хотел, който се намира в близост до “Парк де Пренс”.

Поради технически причини в хотела, които създадоха дискомфорт на родните национали, веднага французите реагираха и преместиха футболистите на България в друг хотел.

Щабът на България от рано сутринта влязоха в контакт с колегите си от Франция. Водачът на делегацията Михаил Касабов, който тази сутрин посети националите, за да направи дежурния PСR-тест, веднага даде зелена светлина да бъде сменен хотела дори и да е на разноските на БФС. Само и само националите да не останат в хотела, където спаха снощи.

От ръководството на световните шампиони веднага се извиниха и промениха първоначалния си избор. Буквално малко по-късно те се обадиха в лагера на националите и подготвиха хотел, които може да изпълни нуждите на “лъвовете”. Именно там националите се настаниха веднага, след като обядваха, и ще останат до края на престоя си в Париж.

Те се прибират в България на 9 юни вечерта.

Както е известно, националите пристигнаха вчера вечерта във френската столица от Москва, където утре излизат срещу може би най-силния тим на планетата.

Двубоят е утре от 22:10 часа българско време на “Стад дьо Франс”.

Още от БГ Футбол

Виж всички