Феновете на Локо (Пд) се похвалиха с нова бира

Феновете на Локо (Пд) се похвалиха с нова бира

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) представи първата серия от новата нефилтрирана и непастьоризирана крафт бира „Истинските майни“: 

"Скъпи приятели, 

Преди 8 години Организация “Трибуна Спортклуб“ създаде бирата “Пловдивският любимец“ – първото по рода си пиво на черно-бялата общност. Днес за нас е голямо удоволствие да ви представим крайния резултат от един проект, върху който работихме близо година, като надградихме върху положените основи. Създадохме нова визия и нова концепция за бира, първата серия от която е с наименование “Истинските майни“, нефилтрирана и непастьоризирана крафт бира от най-високо качество. 

Ние сме истински пловдивчани и нашата бира се произвежда в сърцето на нашия град от крафт пивоварница „Пиворница Каменица“. „Истинските майни“ е носител на най-добрите традиции в българската пивоварна индустрия и на автентичен пловдивски градски дух. Пилзнер се отличава с висока плътност, а технологията single hop гарантира идентичност и разпознаваемост. Пейл ейл дължи карамелизацията си на самото зърно, което му придава уникален цвят и вкус. Маята, която се използва в него, придава лек плодов и цветочен нюанс. 

Премиерата на бирата и на брандираните аксесоари за бира ще бъде на специален щанд утре от 9.30 ч. по време на турнира „Легендите не умират“. През следващата седмица на платформите на черно-бялата общност ще бъде публикувана информация за предлагането на продуктите.

Още от БГ Футбол

Виж всички