Анчелоти разочарова футболистите с едно от първите си решения

Анчелоти разочарова футболистите с едно от първите си решения

Мнозина от футболистите на Реал Мадрид са въодушевени от завръщането на Карло Анчелоти, но едно от първите му решения няма да им се хареса. Според “Марка” треньорът е съкратил с една седмица ваканцията на отбора, за да започне по-рано подготовката за новия сезон. Щабът на предишния наставник Зинедин Зидан беше заложил 12 юли като старт на предсезонните занимания, но сега италианецът е изместил датата със седмица по-рано - за 5 юли. Следващата кампания в Ла Лига започва на 13 август.

Анчелоти с гръмко обещание при завръщането си в Реал Мадрид
Анчелоти с гръмко обещание при завръщането си в Реал Мадрид

Със сигурност в началото Анчелоти ще може да разчита на малка група от футболисти, защото цели 13 от играчите на Реал са ангажирани с националните си отбори за Европейското първенство и Копа Америка. Всеки един от тях ще получи определен брой почивни дни, които обаче ще започнат да текат след отпадането на съотвения тим на въпросните форуми. 

По всичко личи, че за втора поредна година “лос бланкос” ще проведат подготовката си изцяло на клубната база “Валдебебас”, тъй като заради проблема с коронавируса ограничават пътуванията си. 

Още от Футбол свят

Виж всички