Илиан Илиев: Синът ми няма да ходи в Левски

Черно море започва лятна подготовка на 16 юни, съобщи за „Петел“ Илиан Илиев. Времето за почивка е малко. БФС трябваше да помисли за футболистите, хубаво беше те да имат повечко време да отдъхнат и да се възстановят след тежкия сезон, а след това да се подготвят добре за новото първенство. Когато футболистите са в оптимално функционално състояние, се създават предпоставки и за по-качествени мачове. Миналия сезон първенството започна август, но се справихме, сега не зная защо се бърза толкова, каза Илиев. През първата седмица на подготовката ще тренираме във Варна, а на 23-ти юни пътуваме за лагер в Банско. Цялата програма от лятната подготовка и всички контролни срещи ще бъдат обявени на по-късен етап, заяви още Илиан. 

На този етап не сме привлекли нови попълнения, тъй като още не е ясно с колко играчи ще се разделим. Със сигурност ще има напуснали, към някои наши играчи има интерес и от чужбина. Но още се водят преговори, допълни Илиан Илиев.

Треньорът на „моряците“ взе отношение и по актуалната новина на деня – евентуален трансфер на неговия син Илиан Илиев-младши в Левски. 

"Аз не зная откъде идват тези информации, но в тях няма нищо вярно и не смятам да коментирам спекулации. Наскоро Илиан подиса нов двугодишен договор с Черно море. Към него има интерес от чужбина. Мисля, че той и други наши юноши, като Виктор Попов и Иван Дюлгеров, за които също има запитвания, ако един ден си тръгнат от „Тича“, ще последват примера на Мартин Минчев и следващият им клуб ще бъде от чужбина", завърши Илиан Илиев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти