Венци: Пет отбора играха джобен билярд! Боби, ще сгрешиш и ще загубиш изборите

Венци: Пет отбора играха джобен билярд! Боби, ще сгрешиш и ще загубиш изборите

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отправи съвет към Борислав Михайлов. Пред Sportal.bg босът на "белите" призова да се даде шанс на големите футболни центрове, вместо да се прибягва дo взимането на непопулярни решения. Стефанов визира форматa на efbet Лига за новия сезон.

"Чудно ми е защо Българският футболен съюз се бави с решението за броя на отборите през новия сезон. Трябваше вече да се свика Изпълком и да се съобщи на клубовете. Знаете ли, че белгийците, от които взехме формулата, вече премахнаха този модел. Защо обаче ние продължаваме магарешката, не знам. 

Трябва да се даде шанс на големи футболни градове като Велико Търново, Плевен, Бургас, Русе. Говорим за цели региони в България! Боби Михайлов не бива да пренебрегва това, защото направи ли го, ще сгреши и ще загуби изборите. Не бива да се съобразяваме само с телевизията и с разни мнения на този и онзи. Стига непопулярни решения! 

Щяло да има черно тото. Като някой прави черно тото, хванете го и дайте да го обесим пред Народното събрание! Щяло да има безсмислени мачове! Някои прекаляват с чая от лайкучка. През този сезон за какво играха петият, шестият, осмият, деветият и десетият в първенството?! Пет отбора играха джобен билярд! Аман от простотии", каза Венцеслав Стефанов.

Още от БГ Футбол

Виж всички