Пирин (Благоевград) показа фланелката за новия сезон

Пирин (Благоевград) показа фланелката за новия сезон

ФК Пирин ще играе през новия сезон в efbet Лига с екипировка adidas, съобщиха от кулба. Договорът за техническо партньорство между SPORT DEPOT и клуба бе подписан от изпълнителните директори Таско Тасков и Николай Цонов. Върху новата фланелка остава рекламата на един от бизнес проектите на собственика и основен спонсор на клуба Пол Белогур – BELOGOUR PROPERTIES. 

Договорът предвижда сътрудничеството със SPORT DEPOT да продължи две години, като има опция за удължаване с още една. „Щастливи сме, че постигнахме това партньорство. Мисля, че на отбор с традициите и историята на Пирин приляга да играе с Adidas. Надявам се, че новите екипи ще ни донесат късмет в тежките битки, които ни предстоят в Първа лига през новия сезон“, заяви изпълнителният директор на “орлетата” Таско Тасков. 

„В настоящите трудни времена SPORT DEPOT не спира да поддържа родните клубове. Обединени сме от мисията хората да изпитат енергията и емоцията от спорта, както и повече деца и млади хора да тренират по стадиони, игрища и писти, да водят активен и здравословен начин на живот“, каза изпълнителният директор на компанията Николай Цонов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти