Любо избухна: Не пускаме хора, а журналистите са г*з до г*з!

Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев започна със скандал пресконференцията си преди финала за Купата на България. Любо се ядоса относно мерките, свързани с разпространението на коронавируса, и нахока фоторепортерите, че са твърде близо до него. Бившият голмайстор се скара и на журналистите, че правилата за безопасна дистанция трябва да се спазват.

"Много сте ми близко тука, щрак-щрак… Назад малко. Сега е COVID пандемия, малко назад трябва. Вие трябва да спазвате… Два-три метра. Какво да ви кажа… Окей, аз го разбирам това нещо. Само че има някакви правила и трябва да ги спазваме. Ние не пускаме хора, а вие сте тука г*з до г*з - как да стане? Оттук почват нещата. Като знаеш какви са изискванията, трябва да се направят. 

Чуваме ли се? Назад, ако обичате, минете два-три метра. Не ме интересува, моето здраве е по-важно от вашите тука снимки, апарати и т.н. Трябва да ви е ясно - моето здраве е по-важно от вашите апарати. Какво е това?! Целият свят се пази, а ние тракаме. Веско, Влади, това е ваша работа, не моя. Аз като треньор трябва да дойда, за да отговарям на въпроси, но трябва да има нормална атмосфера, дистанция - виждаш ли два-метра пазим, това важи за всичките.

Дали Жеферсон е готов? Почти. Този журналист ли е? (към водещия на пресконференцията) ", каза бившият национал.

10 Пресконференция на Любослав Пенев преди финала с Арда

“Много хора гледам, а ме питат двама-трима. Другите имат ли въпроси? Ако не, да приключваме", заяви накрая Пенев, с което пресконференцията приключи.

Още от БГ Футбол

Виж всички