Пламен Марков: Доволни сме! Ще се оттегли ли Гриша Ганчев? Този въпрос към него

Изпълнителният директор на ЦСКА-София Пламен Марков говори пред репортерите, след като излезе от здравното министерство. Бившият национален селекционер благодари на служебния министър д-р Стойчо Кацаров и изрази задоволство от срещата, на която присъства още тарторът на сектор "Г" Иван Велчев - Кюстендилеца. Припомняме, че утре "червените" излизат във финалa за Купата на България срещу Арда (Кърджали). Според новата разпоредба на трибуните на стадион "Васил Левски" ще могат да присъстват близо 22 000 зрители.

13 Пламен Марков и Кюстендилеца на среща със здравния министър

"Срещата беше кратка, ползотворна и с чудесен резултат. По общо виждане се взе решение да бъде отворен стадионът на 50% от своя капацитет. Удовлетворение сме, искам да благодаря на служебния министър на здравеопазването за този жест. Надявам се, че няма да разочароваме това доверие, което ни се гласува. 

Радвам се за хората, които ще посетят този мач, защото има голям интерес - както от София, така и от провинцията. Ще направим всичко възможно билетите да бъдат пуснати възможно най-бързо в продажба. Лигата има 24 часа на разположение, билетите ще бъдат в продажба вероятно и по касите на "Васил Левски". 

Дали Гриша Ганчев е променил становището си за оттегляне от ЦСКА? Този въпрос към г-н Ганчев. Аз нямам различно мнение от това, което той до момента е оповестил", заяви Пламен Марков.

Още от БГ Футбол

Виж всички