Гледай на живо

Евро 2020: Финландия - Русия 0:0

Даниел Моралес: Не мисля, че на "Армията" са показали неуважение към мен

Бившият наставник на ЦСКА-София Даниел Моралес бе гостът на Sportal TV. Специалистът разказа за престоя си на "Армията" и сподели вижданията си за ситуацията в родния футбол.

8 "Гостът на Sportal.bg" с Дани Моралес

"За мен беше един шок, защото от дълго време не съм бил без работа, но вярвам, че няма да остана дълго време. Ще почивам, когато ще умра. Сега искам да предавам опита си някъде, и знанията, докато са ми още свежи".

8 "Гостът на Sportal.bg" с Дани Моралес

"Аз не мисля, че е имало неуважение към мен. Просто това са решения, които се взимат бързо. Идва нов щаб, нов треньор. Аз съм дал всичко от себе си в периода, в който бях в ЦСКА. Аз имам голяма благодарност към всички треньори, с които съм работил. Стамен Белчев, Любко Петрович. Бате Любо Пенев. Винаги има начало и край", каза Моралес.

"Аз съм професионалист. Уважавам всички отбори в България. Искам да храня моето семейство и да се развивам на места, където има условия. Аз нямам проблем нито с Левски, нито с Лудогорец, но дали някога ще работя там е въпрос на момент".

8 "Гостът на Sportal.bg" с Дани Моралес

"И преди няколко години с Любо Пенев победихме в Разград. И със Стамен Белчев сме побеждавали там. Всеки отбори има силни мачове и спадове. Отборът постига резултати. Аз нямах много време да промени нещо за кратко време. После дойде Бруно Акрапович, после Любо Пенев вкара в релси отбора", каза още Моралес.

Още от БГ Футбол

Виж всички