Гледай на живо

Евро 2020: "Трето полувреме" преди Украйна - Австрия

Венци: Боби сбърка с това завръщане, президент на БФС ще стане един пети човек

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи интересно изказване пред Sportal.bg. Шефът на "белите" заяви, че според него Борислав Михайлов е сгрешил с решението да се завръща в Българския футболен съюз. Стефанов добави, че очаква нов силен кандидат да спечели предстоящия Конгрес на централата.

"Смятам, че Боби Михайлов сбърка. Той иска да изчисти името си и аз го разбирам, но виждате какво се получава. Излязоха какви ли не разбирачи и адвокати, които изкарват Футболния съюз виновен за всичко. Бербатов е впрегнал няколко свои хора, които плюят навсякъде по медиите. Пишат до ФИФА и УЕФА, появиха се подигравки, излезе решение на Търговския регистър…

Михайлов получи отказ и не беше вписан като президент на БФС (документ)
Михайлов получи отказ и не беше вписан като президент на БФС (документ)

Затова казвам, че за мен Боби Михайлов сбърка. Той трябва да свика пресконференция и да обясни пред обществеността кое, как и защо. Минаха две седмици, а не го виждам да се е появил някъде. Трябваше просто да се яви на Конгрес и каквото сабя покаже.

Бербатов: Лъжи, паника и страх в БФС!
Бербатов: Лъжи, паника и страх в БФС!

Боби, Бербатов, Порточанов, Христо Христов от Марица - не виждам някой от тях да спечели следващия Конгрес. Ще спечели един пети човек, честен човек. 100% ще има пети човек. Не очаквам политическата обстановка да повлияе на избора. Политиците е хубаво да стоят по-далеч от футбола, не е за тях. Навремето Стефан Софиянски се подлъга сериозно, искаше да става президент на БФС, накрая Батето го разби с много на малко", заяви Венцеслав Стефанов.

Още от БГ Футбол

Виж всички