Караманджуков помага за построяването на паметника на Никола Спасов

Феновете на Черно море поеха инициатива за построяването на бюст-паметник на починалия внезапно миналата година бивш треньор на отбора Никола Спасов. Един от известните привърженици на "моряците" Илко Петров - Джулиани е организатор и днес стана ясно, че спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков ще дари средства за построяването на паметника. Ето какво написа Петров във Фейсбук без редакторска намеса:

На “Тича” събират пари за построяване на паметник на Никола Спасов
На “Тича” събират пари за построяване на паметник на Никола Спасов

"ДОБРО УТРО ОТ СЛЪНЧЕВА ВАРНА! Искам с ЦЕЛИЯТ свят да споделя един изключителен, меко казано приятен случай, на който бях съпричастен! Вчера следобед имах телефонно обаждане от Г-Н Георги Караманжуков, спортен директор на ПФК ЛУДОГОРЕЦ. Бях откровенно топло приветстван от инициативата за това, което правя за НИКОЛА СПАСОВ! Отговорих на г-н КАРАМАНЖУКОВ, че идеята съвсем не е САМО МОЯ, А Е НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ,ФУТБОЛИСТИ, ТРЕНЬОРИ, ЛЕКАРИ, ПОМОЩЕН ПЕРСОНАЛ, СВЪРЗАН ПРЯКО И ДУШЕВНО С ЧЕРНО МОРЕ И В СЛУЧАЯ - С НИКОЛА СПАСОВ !Г-Н КАРАМАНЖУКОВ пожела лично и от името на семейството си ДА ДАРИ СУМАТА ОТ 500 ЛЕВА ЗА ПАМЕТНИКА НА АДМИРАЛА ! Респект и уважение към ВАС И ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО, Г-Н КАРАМАНЖУКОВ ! СВЕТЪТ ЩЕ ПРОСЪЩЕСТВУВА, КАТО В НЕГО ИМА ХОРА КАТО ВАС !", написа Илко Петров.

В коментарите под публикацията става ясно, че това е личен жест от страна на Караманджуков и не е свързана с официалната му позиция в клуба на разградчани.

Още от БГ Футбол

Виж всички