Изпратиха с агне бивш национал за САЩ, той стиска палци ЦСКА-София да вземе Купата

Изпратиха с агне бивш национал за САЩ, той стиска палци ЦСКА-София да вземе Купата

Легендата на Нефтохимик Митко Трендафилов беше изпратен с пищна трапеза за предстоящото си работно посещение в САЩ. От известно време насам бившият техничар пътува до Щатите. Зад Океана той работи няколко месеца в годината. Броени дни преди да отлети за Сан Франциско приятели на Митко, сред които и футболният общественик Кирил Евтимов, организираха в Бургас специална вечеря в чест на любимеца си. 

Любезните домакини Илия Илиев и Слави Богданов се бяха погрижили за конкретния повод с печено агне и други деликатеси. Бившият национал беше видимо развълнуван и доволен от организацията. Трендафилов се зарече при завръщането си в Бургас през есента да събере на свой ред дружината и да ги почерпи подобаващо. 

Митко ще стиска палци от Америка и ще се надява ЦСКА-София да спечели отново Купата на България в предстоящия финал с Арда (Кърджали). Единственото златно отличие в колекцията на Трендафилов е точно с екипа на "армейците". През 1999 година във финала за Купата на страната ЦСКА победи Литекс с 1:0.

Още от БГ Футбол

Виж всички